nl fr

Dit is ook interessant

Prenatale kine: 5 oefeningen voor thuis

Zwangerschap 28 oktober 2014 | 55 x gezien
prenatale-oefeningen

Pre- en postnatale kinesitherapie kan je lichaam een handje helpen voor en na de bevalling. Meestal worden zo’n 2 sessies prenatale kine aanbevolen om je voor te bereiden op het grote werk. Met deze 5 simpele oefeningen kun je alvast thuis zelf aan de slag.

Lees meer »

What to wear tijdens de zwangerschap

Shopping 28 oktober 2014 | 3388 x gezien
What to wear

Tijdens je zwangerschap moet je het bovenop je geluk ook stellen met een enkele kwaaltjes. Gezwollen voeten, misselijkheid, rare eetgewoonten, stress… Dit zorgt ervoor dat je niet steeds lekker in je vel én in je kledij zit. Zorgen voor een aangepaste garderobe kan dus écht wel helpen!

Onze tips »

Haaruitval na de zwangerschap? Voorkom het!

Zwangerschap 26 oktober 2014 | 5168 x gezien
Haaruitval na de zwangerschap

Had je tijdens je zwangerschap een grote bos gezond haar en vallen je haren sinds je bevallen bent één voor één uit? Je hoeft je geen zorgen te maken want dit is niet ongewoon. Probeer haarverlies toch te voorkomen. Op die manier kan je beschadiging van je haarwortels vermijden.

Zie hier de tips »

Mannen en vaderschap: tips voor papa's

Zwanger Worden 13 oktober 2014 | 6287 x gezien
papa's en vaderschap

Mannen en vaderschap. Het blijft een allesbehalve evidente combinatie. Terwijl de mama zowat de hele menselijke evolutie een dominante rol kreeg toebedeeld bij het ouderschap, blijven veel papa's nog steeds wat onwennig aan de kant staan te kijken. Ga zelf maar na: in biologische zin duurt een zwangerschap voor een vrouw zowat 9 maanden, voor mannen is het beperkt tot het leveren van wat genetisch materiaal. Wist je trouwens dat de aanwezigheid van de vader bij de bevalling een heel recent verschijnsel is ? Voor al die papa's die niet goed weten hoe ze zich op een prettige manier meer betrokken kunnen voelen bij de zwangerschap en opvoeding alvast deze tips.

Onze tips »

Borstvoeding voor beginners

Mama 30 september 2014 | 386 x gezien
Boobs 'n Burps

Boobs ’n Burps, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in borstvoeding, is een compleet ‘borstvoedingsparadijs’ voor mama’s en baby’s waar naast het hele assortiment in de winkel, ook cursussen worden gegeven over het thema. De shop wil borstvoeding een beetje sexyer en trendy maken.

Meer over Boobs 'n Burps »

Boost de fertiliteit van je man

Zwanger Worden 30 september 2014 | 6145 x gezien
Boost de fertiliteit van je man

Staat er een gezinsuitbreiding op de planning bij jullie? Dan willen jullie er ongetwijfeld alles aan doen om dit vlotjes te laten verlopen. Natuurlijk moet moeder natuur meewillen, maar je kan haar altijd een handje toesteken. Zo boosten deze 5 voedingswaren de fertiliteit van jouw man.
 

5 x fertiliteit boosten »

Vrouwen maken plannen

Zwanger Worden 15 september 2014 | 2411 x gezien
46595_images5595fullkoppel-zwangerschapstest.jpg

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de vrouwen de geboortedatum van hun kindje echt plant. “Wacht schat, ik kijk even in mijn agenda!”

Lees meer »

De voor- en nadelen van een epidurale verdoving

Zwangerschap 15 september 2014 | 5345 x gezien
Voor- en nadelen van epidurale verdoving

Ongeveer 75% van de Belgische zwangere dames kiest voor een epidurale verdoving, maar toch hebben veel van hen nog steeds schrik van de prik. Of vrezen ze nevenwerkingen. Maar heb je te vrezen voor een ruggenprik? Of kent deze verdoving vooral positieve effecten?

De voor- en nadelen »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld

Zwanger?

zwanger

Hoe weet je of je zwanger bent?

Je zwangerschap week na week

zwangerschap week na week

Hier kan je week na week volgen hoe je lichaam verandert, hoe groot het kleintje in je buik (al) is en nog veel meer...

Get Adobe Flash player
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement