nl fr

Unieke, handgemaakte popjes

23 november 2012

annemannemania

Ben jij nog op zoek naar een uniek, origineel én handgemaakt Sint- of kerstcadeautje? Dan zijn de knuffels van annemannemania misschien wel iets voor jou!

De gehaakte popjes van Annemannemania zijn uniek, handgemaakt én origineel! Bedenkster Anne werkt op vraag nieuwe modelletjes uit waardoor er geen twee dezelfde poppejtes op de markt zijn.

Je hoeft haar enkel je favoriete kleuren te bezorgen en er wordt meteen een nieuwe bewoner van deze wonderlijke annemannemania-wereld gecreëerd!

Kleintjes zullen van deze pop meteen hun lievelingsknuffel maken en zelfs grotere kids (of volwassenen) vinden de creaties superschattig. Een hebbeding dus!

 

Meer info: http://www.facebook.com/AnnemAnnemaniamAnne

 

Je bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

Ga naar de overzichtspagina »

Wat vind jij?


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld

Je zwangerschap week na week

zwangerschap week na week

Hier kan je week na week volgen hoe je lichaam verandert, hoe groot het kleintje in je buik (al) is en nog veel meer...

Miles van Morgen, dé nieuwe tv-held van je kids

Zappybaby & Disney JuniorDisney Junior

Disney Junior is televisiezender voor kinderen. Is de zon nergens te bespeuren of hebben de kinderen gewoon geen zin in spelen of knutselen, dan zorgen series als Jake en de Nooitgedachtland Piraten, De Speelgoeddokter, Sofia het Prinsesje en Mickey Mouse Clubhuis voor de nodige afwisseling. En vanaf 2 mei krijgen ze er nog een vriendje bij!

Kleine ontdekkingen, groot plezier

PublireportageFisher

Opgroeien staat gelijk aan ontdekken. En dat doet je kleine spruit het liefst al spelend, lachend, zingend en dansend. Daarom hebben Fisher-Price® experten Kleine Ontdekkingen geselecteerd: de ideale speelgoeditems om je kindje spelenderwijs de wereld te laten ontdekken en zich zorgeloos te ontwikkelen.

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement