nl fr

Knutselen: lolly-traktatie

Kinderen 26 maart 2014 | 1028 x gezien

Knutselen: lolly-traktatie

Vieren jullie binnenkort de verjaardag van je kleine spruit? Deze originele, zelfgemaakte traktatie zal zonder twijfel in de smaak vallen bij klasgenootjes! Hoe je dit leuks maakt, tonen we je graag in onderstaande fotospecial.

Zo maak je het »

Knutselen: traktatie

Kinderen 26 februari 2014 | 916 x gezien

Knutselen: traktatie

Een leuke traktatie-tip voor in de klas of crèche! Deze vlinder kan je samen met jouw jarige peuter of kleuter zelf maken en versieren. Wedden dat zoon- of dochterlief glimt van trots wanneer de cadeautjes uitgedeeld worden?

Stap voor stap »

Knutselen: je eigen bellenblaas

Kinderen 19 februari 2014 | 927 x gezien

Knutselen: je eigen bellenblaas

Kinderen die verzot zijn op bellen blazen in de tuin, zullen helemaal in de wolken zijn met hun eigen gemaakte bellenblaas. Met enkele rietjes, wat tape en bellenblaasvloeistof kunnen ze meteen aan de slag. Het resultaat? Geen grote bellen, maar wolken van kleine belletjes die de lucht veroveren!

Zo maak jij je eigen bellenblaas »

Knutselen: snowboarder

Kinderen 5 februari 2014 | 155 x gezien

Knutselen: snowboarder

Vrijdag 7 februari gaan de Olympische Winterspelen van start in Sochi. Geen beter moment dus om deze grappige snowboarder in elkaar te knutselen. Voor deze knutseltip heb je niet veel materiaal nodig en in een handomdraai hebben de kinderen het in elkaar gezet.

Zo maak jij deze snowboarder »
 
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen