nl fr

Geluk(t).

leene | 25 april 2012
Voila. Na een lange blogstilte meteen beginnen met een woordspeling van formaat. En 't is alsof ik nooit ben weggeweest en toch is er heel wat veranderd ondertussen. 'k Heb... Lees meer »

Slikken.

leene | 24 maart 2012
Verdorie. Ik wilde een emotioneel geladen blog beginnen en merk meteen bij de énige titel die in mijn rare kronkel-hoofd opkwam, dat-ie eigenlijk nogal erotisch getint zou kunnen klinken. Wat zeg... Lees meer »

Navelstreng.

leene | 5 februari 2012
54004_images523614fullfeddesleetjerijden.jpg
Waarschijnlijk heb'k die titel al'ns gebruikt, in één of andere woordspelingsvorm, gewoon omdat je heel goed kan spelen met een navel (of toch, met het woord, want van mijn navel... Lees meer »

still alive

JustBlack | 14 november 2010
Hey allemaal, Ik weet het 't is weer mega lang geleden. Zoveel is er ook niet echt verandert sinds mijn laatste post hier. Nog steeds heel blij met mijn job, al... Lees meer »

De eerste steenlegging

JustBlack | 17 mei 2008
Ik zal maar proberen vanaf het begin mijn (goed) voornemen om hier af en toe iets te schrijven aanvatten.Vandaag is een regendag, in schril contrast met de voorbije dagen. Niet... Lees meer »

Life under construction

JustBlack | 16 mei 2008
Iedereen maakt wel eens een moeilijke periode mee in zijn of haar leven. Bij mij is dit momenteel de scheiding. Niet zozeer de scheiding zelf, maar wel de emotionele gevolgen.... Lees meer »

Je zwangerschap week na week

zwangerschap week na week

Hier kan je week na week volgen hoe je lichaam verandert, hoe groot het kleintje in je buik (al) is en nog veel meer...

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement