nl fr

Mama-ketting

25 januari 2012

53885_images5595fullmamaketting-dushi.jpg

De fleurige nieuwe versie van de 'mama-ketting' kan mama dragen zodat baby er leuk mee kan spelen terwijl hij op schoot zit.

De kleurrijke ketting met geluidjes en vrolijke vormen zorgt voor afleiding, rust en plezier voor de allerkleinsten en hun mama’s. Ideaal tijdens het voeden, verschonen, aankleden, een (auto)reis of in de wachtkamer!
 
Voor de allerkleinsten zijn er hippe rammelaars met verschillende texturen en geluidjes. Het babyspeelgoed stimuleert de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.
 
De collectie van Dushi go with Flo is kleurrijk, vrolijk en leerzaam. Het merk besteedt veel aandacht aan vorm-, kleur- en materiaalgebruik en functionaliteit. In de nieuwe collectie zitten vrolijke luiertassen en de kleurrijke reiskoffertjes .
Dushi collectie is oa. te koop bij de kleine zebra

Je bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

Ga naar de overzichtspagina »

Eerdere reacties

Reageer ook »
Mags 2 

27 februari 2012

In welke winkels verkopen ze deze ? Ben er dringend naar op zoek.

Eeyore 83 

28 januari 2012

is op zich een leuk idee, maar heb toch liever niet dat mijn kleintje het gewoon zou worden om met een ketting te spelen. Ik draag dagelijks juwelen en is denk ik niet de bedoeling dat ze allemaal kapot raken doordat de kleine het gewoon is om met een halsketting te spelen maar das natuurlijk voor mij persoonlijk

strunkie 

27 januari 2012

Heel erg leuk! Maar ik zie mezelf daar niet echt mee rondlopen :P Gelukkig vindt ons madame niets leuker dan een echte halsketting om mee te prutsen. Hoe duurder hoe beter :D

Wat vind jij?


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld

Forum

forum

Slaapt je baby niet door? Heeft je peuter z'n eigen willetje? Praat mee op het forum!

Je zwangerschap week na week

zwangerschap week na week

Hier kan je week na week volgen hoe je lichaam verandert, hoe groot het kleintje in je buik (al) is en nog veel meer...

Kleine ontdekkingen, groot plezier

PublireportageFisher

Opgroeien staat gelijk aan ontdekken. En dat doet je kleine spruit het liefst al spelend, lachend, zingend en dansend. Daarom hebben Fisher-Price® experten Kleine Ontdekkingen geselecteerd: de ideale speelgoeditems om je kindje spelenderwijs de wereld te laten ontdekken en zich zorgeloos te ontwikkelen.

Miles van Morgen, dé nieuwe tv-held van je kids

Zappybaby & Disney JuniorDisney Junior

Disney Junior is televisiezender voor kinderen. Is de zon nergens te bespeuren of hebben de kinderen gewoon geen zin in spelen of knutselen, dan zorgen series als Jake en de Nooitgedachtland Piraten, De Speelgoeddokter, Sofia het Prinsesje en Mickey Mouse Clubhuis voor de nodige afwisseling. En vanaf 2 mei krijgen ze er nog een vriendje bij!

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement