nl fr

Mama-ketting

25 januari 2012

53885_images5595fullmamaketting-dushi.jpg

De fleurige nieuwe versie van de 'mama-ketting' kan mama dragen zodat baby er leuk mee kan spelen terwijl hij op schoot zit.

De kleurrijke ketting met geluidjes en vrolijke vormen zorgt voor afleiding, rust en plezier voor de allerkleinsten en hun mama’s. Ideaal tijdens het voeden, verschonen, aankleden, een (auto)reis of in de wachtkamer!
 
Voor de allerkleinsten zijn er hippe rammelaars met verschillende texturen en geluidjes. Het babyspeelgoed stimuleert de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.
 
De collectie van Dushi go with Flo is kleurrijk, vrolijk en leerzaam. Het merk besteedt veel aandacht aan vorm-, kleur- en materiaalgebruik en functionaliteit. In de nieuwe collectie zitten vrolijke luiertassen en de kleurrijke reiskoffertjes .
Dushi collectie is oa. te koop bij de kleine zebra

Je bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

Ga naar de overzichtspagina »

Eerdere reacties

Reageer ook »
Mags 2 

27 februari 2012

In welke winkels verkopen ze deze ? Ben er dringend naar op zoek.

Eeyore 83 

28 januari 2012

is op zich een leuk idee, maar heb toch liever niet dat mijn kleintje het gewoon zou worden om met een ketting te spelen. Ik draag dagelijks juwelen en is denk ik niet de bedoeling dat ze allemaal kapot raken doordat de kleine het gewoon is om met een halsketting te spelen maar das natuurlijk voor mij persoonlijk

strunkie 

27 januari 2012

Heel erg leuk! Maar ik zie mezelf daar niet echt mee rondlopen :P Gelukkig vindt ons madame niets leuker dan een echte halsketting om mee te prutsen. Hoe duurder hoe beter :D

Wat vind jij?


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement