nl fr

Ook interessant om te lezen:

Win een Stokke® Trailz™ Kinderwagen t.w.v. €1.069

Home 14 januari 2016 | 1232 x gezien
Stokke Trailz

Gemaakt voor het avontuur, brengt de Stokke® Trailz™ jou waar je maar heen wil - in alle seizoenen en op alle terreinen. Wil jij kans maken op de Stokke® Trailz™ Kinderwagen? Aarzel dan zeker niet om deel te nemen aan de wedstrijd!

Doe mee! »

Weg met die fopspeen!

Mama 10 november 2015 | 2255 x gezien
Weg met dat tutje

Jouw kleintje en z'n fopspeen...een onafscheidelijk duo! Maar op een bepaald moment zal je zoon of dochter toch afscheid moeten nemen van deze steun en toeverlaat. Geef jij de fopspeen deze week mee met de Sint of hoe pak je dit nu best aan?

De tips »

Zwangerschap: fijn stof is schadelijk voor foetus

Home 23 oktober 2015 | 295 x gezien
zwanger fijn stof

Een vervuilende omgeving met hoge concentraties aan fijn stof is gevaarlijk tijdens je zwangerschap. Fijn stof stuurt namelijk de genen van een foetus in de war. Dit is gebleken uit een nieuw doctoraatsonderzoek van de Universiteit van Antwerpen bij 200 pas bevallen vrouwen.

Lees meer »

Mijn kind heeft koorts

Baby 12 oktober 2015 | 37192 x gezien
Mijn kind heeft koorts

Koorts is een signaal van ons lichaam dat er iets mis is. Bij een kind is het niet anders. Er zijn verschillende aanwijzingen die erop kunnen wijzen dat je kind koorts heeft. Een heel bleek of net heel rood aangelopen gelaat, overmatig zweten, een warme huid, een verstopte neus, braakneigingen,… allemaal indicaties die je snel herkent.

Meer info »

Het positieve effect van borstvoeding

Baby 28 september 2015 | 2681 x gezien
Positieve effect van borstvoeding

Ben je zwanger of plannen jullie om aan kinderen te beginnen? Dan heb je waarschijnlijk al eens nagedacht of je borstvoeding wil geven aan je kindje. Jouw keuze om al dan niet borstvoeding te geven, is volledig persoonlijk. In dit artikel gaan we verder in op de voordelen van borstvoeding voor moeder én kind.

Lees meer over borstvoeding »

VIDEO: Verstikking bij baby’s

Home 17 september 2015 | 556 x gezien
baby verstikking

Baby’s steken werkelijk alles in hun mond. En ze kunnen zich weleens verslikken door het inslikken van kleine voorwerpen. Ook komt verstikking voor bij de overgang van vloeibaar naar vast voedsel.  Bij verslikking zal je baby erg hoesten, maar blijven ademen, bij verstikking zit de luchtpijp geblokkeerd en wordt ademen moeilijk.

Wat moet je nu precies doen wanneer je baby zich verstikt? »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement