nl fr

Wat doet een osteopaat?

Baby 2 februari 2015 | 11153 x gezien
49527_images5595fullosteopaat-baby.jpg

Wat doet een osteopaat eigenlijk? Kan hij je helpen als je een huilbaby hebt? Heeft het zin een osteopaat te raadplegen als je kind slecht slaapt? Susan Moerdijk, Osteopate, geeft uitleg.

Lees meer »

Een kind verandert je leven

Baby 2 februari 2015 | 2771 x gezien
39397_images5595fullgezin.jpg

Zodra je baby geboren is, verandert je leven helemaal. Niet alleen emotioneel, ook praktisch. Niet alleen voor mama, ook voor papa.

Ontdek hoe »

Een nieuwe baby in het gezin

Kinderen 16 januari 2015 | 920 x gezien
54243_images5595fullbroer-zus-nieuwebaby-def.jpg

Als er een nieuw kindje wordt verwelkomd in het gezin, is het altijd een beetje afwachten hoe broertjes of zusjes zullen reageren . Het is moeilijk om aan kleine kindjes uit te leggen dat er een nieuw gezinslid bijkomt. Er zijn een aantal methodes , die de grote aanpassing voor kinderen kunnen vergemakkelijken.

Lees meer »

Eerste hulp bij ongelukjes

Baby 16 januari 2015 | 596 x gezien
Ongelukje

Je moet geen verpleegster of getrainde EHBO'er zijn om hulp te bieden bij kleine ongelukjes. Met deze tips heb je de pijntjes snel onder controle.

Bekijk de tips »

Heb je al een kijkje genomen in onze webshop?

Shopping 30 juni 2014 | x gezien
webshop

Goed nieuws voor alle mama's (in spe) die het een beetje druk-druk hebben om 's avonds nog langs de winkel te gaan om babyspulletjes en speelgoed te shoppen. Je kunt sinds een tijdje op Zappybaby terecht voor al je online baby-aankopen! Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis. Gratis levering en retourzending! Veilig, handig én snel geleverd.

Bekijk onze mooie selectie babyproducten »

Zwanger (worden)? Neem foliumzuur!

Zwanger Worden 16 januari 2015 | 31791 x gezien
Foliumzuur

Goed eten is tijdens je zwangerschap belangrijker dan ooit. Een zwangerschap vergt immers heel veel van je lichaam, en ook de ontwikkeling van je kind wordt mee door jouw voeding beïnvloed.

Lees meer »

Zo leren kinderen zelf hun billetjes afvegen

Kinderen 6 januari 2015 | 1588 x gezien
Zo leren kinderen zelf poep afvegen

Je kleuter gaat er misschien van uit dat jij altijd z'n billetjes zal afvegen na een toiletbezoek, maar jij wil stilaan dat hij of zij dit zelf leert. Maar hoe pak je dit nu aan? Want net zoals potjestraining, verloopt dit proces niet altijd even vlot.

Bekijk hier de 4 tips »

Je lichaam na de bevalling

Mama 6 januari 2015 | 22812 x gezien
Klaar voor de bevalling?

Tijdens de bevalling krijgt je lichaam het hard te verduren. Dankzij de eventuele verdoving zal je in de eerste momenten na de geboorte misschien nog geen pijn hebben. Weet wel dat er een aantal fysieke ongemakken zullen volgen, die gelukkig slechts tijdelijk zijn. Een goede verzorging zal de pijn verlichten en latere complicaties voorkomen.

Ga voor goede verzorging »

Over echte en valse weeën

Zwangerschap 6 januari 2015 | 48837 x gezien
Over echte en valse weeën

Weeën zijn samentrekkingen van de baarmoeder. Telkens deze momenteel grootste spier in je zwangere lichaam zich samenbalt, gaat de baarmoedermond langzaam open. Op deze samentrekkingen heb je geen vat. Ze overkomen je buiten je wil om. Bij iedere wee wordt de vochtblaas of het hoofdje van je baby tegen de baarmoedermond gedrukt. Deze verslapt en gaat open. Uiteindelijk wordt de opening groot genoeg om het hoofdje van je kindje door te laten.

Lees over echte en valse weeën »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement