nl fr

Zwanger na de pil?

Zwanger Worden 1 september 2014 | 22468 x gezien
47291_images535221fullkalender-pil.jpg

Vrouwen kunnen onmiddellijk zwanger worden na het stoppen van de pil , maar dit is heel uitzonderlijk. Laat dit je dus zeker niet ontmoedigen. De kans is veel groter dat het maanden duurt voor je eigen cyclus weer op gang komt.

Wanneer komt je cyclus terug op gang? »

Win een 2 in 1 loopwagen van VTech!

Baby 29 augustus 2014 | 490 x gezien
vtech

Kom en rijd met de 2 in 1 loopwagen van VTech® en ga op avontuur! Deze loopwagen bevat twee speelstanden die kleintjes laten kennismaken met woordjes, dieren en richtingen. Druk op de toetsen en activeer grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Het draaien van de sleutel, het bewegen van de versnellingspook en het drukken op de claxon prikkelt de fantasie. Het interactieve activiteitenpaneel is afneembaar waardoor ook zittend gespeeld kan worden. Rijd mee, dan gaan we op reis!

Doe mee aan de wedstrijd »

Heb je al een kijkje genomen in onze webshop?

Shopping 30 juni 2014 | x gezien
webshop

Goed nieuws voor alle mama's (in spe) die het een beetje druk-druk hebben om 's avonds nog langs de winkel te gaan om babyspulletjes en speelgoed te shoppen. Je kunt sinds een tijdje op Zappybaby terecht voor al je online baby-aankopen! Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis. Gratis levering en retourzending! Veilig, handig én snel geleverd.

Bekijk onze mooie selectie babyproducten »

Voordelen ochtendmisselijkheid?

Zwangerschap 22 augustus 2014 | 2631 x gezien
49702_images5595fullochtendziek2.jpg

Veel vrouwen hebben last van misselijkheid in de eerste maanden van hun zwangerschap. Wat niet erg aangenaam is. Al heeft dit volgens bepaalde studies grote voordelen.
 

Ontdek de voordelen »

Wat is een harde buik?

Zwangerschap 19 augustus 2014 | 1082 x gezien
Wat is een harde buik?

Een harde buik ontstaat doordat de spieren van de baarmoeder zich korte tijd samentrekken. Dit doet geen pijn, maar het voelt ook niet echt prettig. Hieronder enkele tips tegen harde buiken.

Tips tegen een harde buik »

De eerste zwangerschapssymptomen

Zwangerschap 15 augustus 2014 | 66067 x gezien
zwangerschapssymptomen

Moeder natuur geeft sommige vrouwen al een paar hints over een mogelijke zwangerschap...nog voor ze een zwangerschapstest gedaan hebben. Maar welke symptomen kunnen erop wijzen dat er nieuw leven in je groeit? Wij lijsten 10 mogelijke zwangerschapssymptomen op...

10 symptomen »

Seks na de zwangerschap

Zwangerschap 12 augustus 2014 | 1524 x gezien
Seks na de zwangerschap

Je leven is completer geworden nu je kindje er is, en wellicht ook zoveel rijker en mooier zelfs, maar de kans bestaat dat je toch wat jaloers terugblikt op hoe je seksleven ooit was. Want hoe zit het met seks na de zwangerschap? En hoe zorg je ervoor dat het weer terug komt bij het oude - of zelfs betere seks hebt dan ooit? 

 

Vrijen na de zwangerschap »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement