nl fr

Voedingssupplementen: vitamines en mineralen voor aanstaande mama's

Zwanger Worden 30 maart 2015 | 4154 x gezien
voedginssupplementen

Voor en tijdens de zwangerschap wordt je aangeraden om extra vitaminen en mineralen in te nemen, vaak ook zwangerschapsvitaminen genoemd. Als je de bijsluiter van zo een voedingssupplement bekijkt ontdek je een mengeling van vitamines. Wat heb je daar nu allemaal echt van nodig?

Ontdek meer »

Win tickets voor de avonturenfilm Dummie De Mummie!

Home 30 maart 2015 | 97 x gezien
dummiedemummie

Een leuke film gaan kijken met je gezin is altijd een gezellige uitstap! Je kan voor de film samen nog iets lekkers gaan eten en je peuter eens verwennen met een ijsje of popcorn. Wij geven daarom familietickets weg voor de avonturenfilm Dummie De Mummie!

Doe mee »

Klaar voor het potje?

Kinderen 30 maart 2015 | 1322 x gezien
47297_images535221fullbaby_potje.jpg

De gemiddelde leefijd voor het trainen om op het potje te leren gaan, ligt tussen de 2 en 3 jaar. Rond deze leeftijd worden kinderen bewust van zichzelf. Ze proberen zaken zelfstandig te doen. Daarom is het belangrijk dat je ze niet pusht. Doe het op een rustige manier.

Lees meer »

Welk speelgoed is geschikt voor mijn kind?

Kinderen 14 maart 2015 | 984 x gezien
53500_images591782fullmeisjespeelgoed2.jpg

Speelgoed is er in overvloed, maar het kan nog lastig zijn om het juiste speelgoed voor de juiste leeftijd te kiezen. Psychologe Isabelle Roskam is expert en geeft je advies op dit gebied.

Lees meer »

Heb je al een kijkje genomen in onze webshop?

Shopping 30 juni 2014 | x gezien
webshop

Goed nieuws voor alle mama's (in spe) die het een beetje druk-druk hebben om 's avonds nog langs de winkel te gaan om babyspulletjes en speelgoed te shoppen. Je kunt sinds een tijdje op Zappybaby terecht voor al je online baby-aankopen! Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis. Gratis levering en retourzending! Veilig, handig én snel geleverd.

Bekijk onze mooie selectie babyproducten »

Is het een meisje of een jongen?

Zwangerschap 13 maart 2015 | 12224 x gezien
Jongen of meisje

Tijdens de echo kan je gyneacoloog een tipje van de sluier lichten. Maar hoe kan jij inschatten wat het wordt? Volksgeloof of niet, het is toch leuk om te proberen voorspellen of het een meisje of een jongen is.

Ontdek »

Wat doet een osteopaat?

Baby 2 februari 2015 | 11681 x gezien
49527_images5595fullosteopaat-baby.jpg

Wat doet een osteopaat eigenlijk? Kan hij je helpen als je een huilbaby hebt? Heeft het zin een osteopaat te raadplegen als je kind slecht slaapt? Susan Moerdijk, Osteopate, geeft uitleg.

Lees meer »

Een kind verandert je leven

Baby 2 februari 2015 | 3042 x gezien
39397_images5595fullgezin.jpg

Zodra je baby geboren is, verandert je leven helemaal. Niet alleen emotioneel, ook praktisch. Niet alleen voor mama, ook voor papa.

Ontdek hoe »

Een nieuwe baby in het gezin

Kinderen 16 januari 2015 | 967 x gezien
54243_images5595fullbroer-zus-nieuwebaby-def.jpg

Als er een nieuw kindje wordt verwelkomd in het gezin, is het altijd een beetje afwachten hoe broertjes of zusjes zullen reageren . Het is moeilijk om aan kleine kindjes uit te leggen dat er een nieuw gezinslid bijkomt. Er zijn een aantal methodes , die de grote aanpassing voor kinderen kunnen vergemakkelijken.

Lees meer »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement