nl fr

3 redenen waarom je als zwangere moeder een kinkhoestvaccin nodig hebt

Zappybaby.be & Vlaamse OverheidVlaamse Overheid
Kinkhoest treft steeds meer jonge baby's. Als (toekomstige) moeder wil je er natuurlijk alles aan doen om je ongeboren kleintje te beschermen. Daarom is het belangrijk om je tijdens je zwangerschap te laten inenten tegen kinkhoest. Kinkhoest is vooral gevaarlijk voor baby's en kan zelfs dodelijk zijn. Vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook je baby, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de eerste maanden na de geboorte. 
Lees hier alles over hoe je je baby beschermt tegen kinkhoest »

Wist je dit al over je baby?

Baby 24 juli 2014 | 284 x gezien
7 leuke weetjes over je baby

Je baby is schattig, heeft kleine handjes en voetjes en huilt de eerste maanden heel wat af. Maar wist je dat de eerste echte traantjes pas komen na 3 weken? En dat je baby aanvankelijk heel slecht ziet?

7 leuke weetjes over je baby »

Heb je al een kijkje genomen in onze webshop?

Shopping 30 juni 2014 | x gezien
webshop

Goed nieuws voor alle mama's (in spe) die het een beetje druk-druk hebben om 's avonds nog langs de winkel te gaan om babyspulletjes en speelgoed te shoppen. Je kunt sinds een tijdje op Zappybaby terecht voor al je online baby-aankopen! Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis. Gratis levering en retourzending! Veilig, handig én snel geleverd.

Bekijk onze mooie selectie babyproducten »

Het zijn de hormonen...

Zwangerschap 17 juli 2014 | 16719 x gezien
31084_images5595fullzwanger.jpg

Voel je je moe , moet je vaker plassen  of heb je last van verstopping  en aambeien  tijdens je zwangerschap? Dit heb je te danken aan de 'hormonen'. Als je zwanger bent, verhoogt immers de productie van verschillende hormonen in je lichaam. Een overzicht van de belangrijkste hormonen die van zich laten horen tijdens de fameuze negen maanden.

Dit doen je hormonen met je lichaam »

9 tips om sneller zwanger te raken

Zwanger Worden 16 juli 2014 | 11371 x gezien
53802_images591782full1070045.jpg

Al een tijdje zit het in je hoofd: je partner + jijzelf + een kindje, een compleet gezinnetje, daar droom jij van. In gedachten heb je de babykamer al ingericht en een naam verzonnen, helaas gaat het niet allemaal zo makkelijk. Gelukkig zijn er tips om zwanger te worden. Wij verzamelden ze en zetten 9 tips voor jou op een rijtje.

Zo raak je sneller zwanger »

4 x tips om beter te slapen tijdens 1ste trimester

Zwangerschap 15 juli 2014 | 671 x gezien
Slaaptips tijdens 1ste trimester

Hoewel je heel moe bent tijdens het eerste trimester van je zwangerschap, is het niet altijd even evident om goed te slapen. Een aantal ongemakken zorgen ervoor dat je de slaap niet kan vatten of je geregeld wakker wordt 's nachts. Deze 4 tips kunnen hulp bieden.

4 tips »

10 tips om een leukere mama te zijn

Mama 14 juli 2014 | 893 x gezien
Tips om een leukere mama te zijn

Heb je de indruk dat je de hele dag niet anders dan "neen, dat mag niet" zegt tegen je kleintje? Dat je een hele dag bekvechtende kinderen uit elkaar probeert te houden? Dan is het tijd om opnieuw wat meer plezier in jullie relatie te pompen.

Onze tips »

Bezoekjes in de materniteit

Zwangerschap 13 juli 2014 | 1699 x gezien
31379_images5595fullmaterniteit-2.jpg

Tijdens je verblijf in de kraamkliniek, heb je in de eerste plaats behoefte aan rust en herstel. Natuurlijk wil je ook samenzijn met je gezin. Maar wat met andere familieleden en vrienden die je graag een bezoekje brengen? Enkele tips.

Lees meer »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Zappybaby.be, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meest gelezen:

Kies hier je horoscoop

Horoscoop: Sterrenbeeld
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Advertisement